Een dagje shoppen in Eindhoven of een bezoek brengen aan het Van Abbemuseum of Philips Museum? Ga daarna lekker uiteten in één van de vele restaurants en blijf overnachten in het centrum van Eindhoven. Proef de sfeer van de stad en ontdek Eindhoven.

Eindhoven centrum heeft u zoveel te bieden! Eigenlijk is ‘slechts’ 1 overnachting te weinig. Het stadscentrum van Eindhoven kent tal van leuke cafés, terrassen en restaurants. Daarnaast is Eindhoven in het gehele land bekend vanwege het grootse uitgaansleven en de langste stapstraat van Nederland, het Stratumseind.

Eindhoven centrum
Het 18 Septemberplein in het centrum van Eindhoven

Eindhoven beschikt daarnaast over tal van bezienswaardigheden. Het Evoluon, de Gele Kegels, de Genneper Parken en het Stadswandelpark zijn enkele voorbeelden. Daarnaast is het prima vertoeven op Strijp-S. Hier kunt u de oude historie van Philips (her)beleven. Dit voormalige fabrieksterrein van Philips is gelegen direct tegen het centrum van Eindhoven en is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een woon, werk en recreëer gebied met behoudt van het industriële karakter van weleer. Hier worden jaarlijks ook diverse (landelijk) bekende evenementen zoals lichtfestijn GLOW, de Dutch Design Week en FeelGood Market georganiseerd.

Hotels Eindhoven

Kortom na een drukke dag winkelen, ontdekken en beleven is het tijd voor een goed restaurant met een heerlijk hotel. Alle hotels in Eindhoven vindt u op de website Hotels-Eindhoven.nl. Op deze website vindt u een overzicht van de hotels in het centrum van Eindhoven, in het hippe stadsdeel Strijp-S en op de High Tech Campus. Direct uw hotelkamer boeken of simpelweg eerst vergelijken welke hotels Eindhoven te bieden heeft? Reserveer uw hotelovernachting vandaag nog voor de goedkoopste prijs via Hotels-Eindhoven.nl!

DELEN
Vorig artikelEindhoven Airport
Volgend artikelFlying Blue Award Miles