Vliegt u regelmatig met Transavia vanaf Eindhoven Airport en zou u hiervoor in het vervolg minder willen betalen? Dat kan! In dit artikel van CityDynamiek.nl geven we u enkele handige tips om in de toekomst te besparen op de aanschaf van uw vliegtickets. Wat dacht u ervan om voor slechts 30 euro te vliegen naar Athene, Rome of Barcelona? Of zelfs helemaal gratis naar bijvoorbeeld Londen of Berlijn?

De meest eenvoudige manier om uiteindelijk voor weinig te reizen is met een loyaliteitsprogramma. Een goed voorbeeld hiervan is het Flying Blue Award Miles loyaliteitsprogramma van KLM en Transavia. Hiermee spaart u eenvoudig en snel Award Miles welke u bij uw volgende vlucht als korting inwisselt op uw vliegtickets!

Met Transavia Flying Blue Award Miles sparen

Award Miles zijn punten welke u spaart op uw vliegreis met Transavia. Hoe verder u vliegt, des te meer punten u spaart. Bij een volgende vliegreis zijn deze punten weer in te wisselen voor korting op uw vliegtickets. Door dus geregeld met Transavia, KLM, AirFrance of één van de andere SkyTeam members te vliegen spaart u automatisch Flying Blue Award Miles.

Maar wist u dat u ook Award Miles kan sparen wanneer u betaald met American Express bij bijvoorbeeld Jumbo Supermarkten of Bol.com? Op deze manier spaart u extra snel voor korting op uw volgende vliegtickets. Wilt u meer tips over het loyaliteitsprogramma van Transavia en KLM? Kijk dan eens op AwardMiles.nl. Hier leest u alle tips en handige informatie voor het snel en efficiënt sparen van Flying Blue Award Miles. Aanmelden hiervoor is overigens volledig gratis dus mocht u uiteindelijk toch minder vliegen en geen gebruik maken van de Award Miles, dan heeft u behalve 5 minuten van uw tijd, niets weggegooid.

Kijk voor alle informatie over het loyaliteitsprogramma van Transavia op AwardMiles.nl. Start vandaag nog met het sparen van Flying Blue Award Miles en vlieg in het vervolg met korting vanaf Eindhoven Airport naar uw volgende vakantiebestemming.

Voordelig vliegen met Award Miles van Transavia
Voordelig vliegen met Award Miles van Transavia

Wilt u in het vervolg altijd slim reizen? Kijk dan regelmatig op de website SlimReizen.nl. Boordevol tips en leuke weetjes om slim de wereld rond te reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het schilderachtige Vernazza als uw volgende vakantiebestemming!?

DELEN
Vorig artikelEindhoven centrum