P+R MeerhovenBij P+R Meerhoven kunt u voordelig parkeren en doorreizen naar het centrum van Eindhoven. Voor slechts 3 euro (maximaal 24 uur) parkeert u uw auto aan de randweg N2/A2 van Eindhoven. Daarna stapt u vanaf P+R Meerhoven direct in de bus richting het stadscentrum. Om de 5 à 10 minuten rijdt er een bus en deze rit duurt 10 minuten.

Een busretour van P+R Meerhoven naar het centrum van Eindhoven kost 0,50 euro per persoon en is te koop bij de betaalautomaat in de P+R kiosk.

P+R Meerhoven bevindt zich naast de randweg van N2/A2 (afrit 31 Veldhoven) en ligt recht tegenover McDonalds. Het parkeerterrein van P+R Meerhoven in Eindhoven is 7 dagen per week, 24 uur per dag open.

Let wel;
De buskaart P+R Meerhoven is uitsluitend geldig in combinatie met uw parkeerkaart. De opstaphalte voor de bus ligt aan de Noord-Brabantlaan tegenover P+R Meerhoven. Bij het instappen vraagt de buschauffeur u beide kaarten te tonen.

De buslijnen die vanaf P+R Meerhoven rijden zijn: 401, 402 en 18. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van busmaatschappij Hermes: www.hermes.nl.

Tot slot is het voor zowel de parkeer- als buskaart uitsluitend mogelijk te betalen met pinpas, chipknip of creditcard. De betaalautomaat bevindt zich in de overdekte P+R Kiosk.

Bij P+R Meerhoven is ruimte voor 231 auto’s. Daarnaast zijn er nog 12 mindervalidenparkeerplaatsen en 18 touringcarplaatsen. Bij 2 van de 231 parkeerplaatsen is tevens een voorziening aangelegd voor het opladen van een elektrische auto.

Koffie P+R Meerhoven

Uw auto geparkeerd op P+R Meerhoven en wachtend op de bus naar het centrum van Eindhoven?

Terwijl u staat te wachten kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Koffie en thee is verkrijgbaar in de P+R Kiosk welke is gelegen naast het parkeerterrein en tegenover de bushalte(s).

Düsseldorf Airport
Het P+R terrein naast de randweg A2/N2 in Eindhoven

Kiosk P+R Meerhoven

De P+R Kiosk op parkeerterrein P+R Meerhoven is een overdekte gelegenheid met een kiosk waar u terecht kunt voor een warm drankje, frisdrank en een uitgebreid assortiment broodjes, pistoletjes, uitsmijters, hamburgers, softijs en diverse andere snacks.

Tevens zijn in de P+R Kiosk ook kranten, tijdschriften en tabakswaren verkrijgbaar. De kiosk is daarnaast ook uitgerust met enkele zitplaatsen en tafels, zodat u kunt ontspannen mocht u nog iets langer moeten wachten.

De P+R Kiosk is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Bij de P+R Kiosk staat ook de betaalautomaat om buskaarten te kopen en het parkeertarief af te rekenen. Deze betaalautomaat is uiteraard 24 uur per dag te gebruiken.

WiFi P+R Meerhoven

De P+R Kiosk op parkeerterrein P+R Meerhoven beschikt over gratis WiFi.

Mocht u nog even moeten wachten of om een andere reden graag op internet willen dan is dit mogelijk in de P+R Kiosk. De gratis WiFi verbinding kunt u op uw mobiele telefoon of tablet vinden onder WiFi instellingen.

Toilet P+R Meerhoven

De P+R Kiosk op parkeerterrein P+R Meerhoven is eveneens voorzien van toilet.

Deze toilet voorziening is in de P+R Kiosk en alleen te gebruiken tijdens openingstijden van de P+R Kiosk zelf. De P+R Kiosk is dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Adres P+R Meerhoven

Sliffertsestraat 304
A2 (afrit 31 Veldhoven)
5657 AS Eindhoven

P+R Eindhoven

DELEN
Volgend artikelEntertainment Eindhoven